Doi hoți de la Soroca și Râșcani au fost extrădați în Moldova, după mai mulți ani de căutări
Full Article 1 minutes read

Doi hoți de la Soroca și Râșcani au fost extrădați în Moldova, după mai mulți ani de căutări

Încă doi moldoveni au fost extrădați în Republica Moldova, fiind în urmărire internațională. Potrivit unui comunicat publicat pe 2 iunie, unul dintre indivizi a fost depistat în Ungaria, iar altul în Azerbaidjan. Tot astăzi, poliția a anunțat despre extrădarea unui bărbat din Polonia.

În primul caz, un moldovean de 37 de  ani a fost extrădat din Ungaria. Acesta a fost anunțat în urmărire în anul 2018 de Inspectoratul de poliție Râșcani, pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.

În cel de-al doilea caz, un moldovean condamnat la 8 ani de închisoare, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în orașul Soroca, a fost extrădat din Azerbaidjan. Bărbatul a fost condamnat și anunțat în urmărire internațională în anul 2016, pentru săvârșirea furturilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Soroca. Acesta pătrundea în case și fura obiecte din aur. Suma prejudiciilor este estimată la peste 200 de mii de lei.

În dimineața de 2 iunie, IP Criuleni a anunțat despre extrădarea unui moldovean din Polonia. Bărbatul de 25 de ani era anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol din anul 2019.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: