Doi moldoveni ar fi ucis un italian care a încercat să-i jefuiască: erau în apartament și luau cina 
Full Article 1 minutes read

Doi moldoveni ar fi ucis un italian care a încercat să-i jefuiască: erau în apartament și luau cina 

Doi frați moldoveni au fost reținuți după ce ar fi omorât un italian care a încercat să le jefuiască apartamentul. Cazul a avut loc în orașul Mestre din regiunea Veneto a Veneției, potrivit Nuova Venezia

Moldovenii au explicat că trei persoane au încercat să le jefuiască apartamentul, necunoscând că ei se află în interior. Ei au spus că în acel moment luau cina.

Cei doi moldoveni sunt Radu și Marin Rusu, de 32 și 35 de ani. Ei au declarat că au auzit zgomotele hoților și că s-au trezit cu aceștia în apartament. Doi dintre cei trei au fugit, potrivit moldovenilor.

Cel de-al treilea a fost prins în timp ce încerca să fugă cu liftul.

Cea de-a treia persoană a fost găsită moartă, de polițiști. S-a dovedit a fi un italian în vârstă de 32 de ani. Victima a fost depistată cu fractură la cap.

Potrivit presei italiene, moldovenii s-au ales cu răni. Aceștia au fost arestați.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: