Doi poștași din România riscă să ajungă după gratii: sunt acuzați că au furat bani din pensii 
Full Article 50 second read

Doi poștași din România riscă să ajungă după gratii: sunt acuzați că au furat bani din pensii 

Doi poştaşi din Bacău, un bărbat şi o femeie, sunt acuzați că au furat din pensiile unor consăteni, dar și cardurile sociale de care beneficiau aceștia. Faptele ar fi fost comise în ultimii trei ani, scrie presa română.

Cei doi au fost reținuți de polițiști, în urma unor descinderi.

La percheziţii au fost descoperite 160.000 de lei, 11.000 de euro şi 80 de lire sterline.

Presa română menționează că poştaşii ar fi profitat de naivitatea oamenilor și nu le dădeau cupoanele de pensie, astfel păgubiţii nu ştiau ce sume trebuie să încaseze.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, angajații Poștei riscă să ajungă după gratii. Anchetatorii, la moment, continuă investigațiile pentru a afla câți bani în total ar fi încasat cei doi poștași.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: