Dosarul șoferiței care a lovit mortal o fetiță de trei ani la Fălești, trimis în judecată
Full Article 50 second read

Dosarul șoferiței care a lovit mortal o fetiță de trei ani la Fălești, trimis în judecată

Procuratura raionului Fălești a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința tinerei de 24 de ani, care a lovit mortal o fetiță de trei ani. Învinuita și-a recunoscut integral vinovăția.

Tânăra este învinuită de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, ce a cauzat din imprudenţă decesul unei persoane.

Amintim că pe 2 decembrie, învinuita a ieșit la depășire și a lovit un pieton. În urma impactului, minora a decedat până la sosirea ambulanței.

Învinuita și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii imputate.

Procurorii au solicitat ridicarea provizorie a permisului de conducere, măsură preventivă care a fost acceptată de judecătorul de instrucție.

La fel, tânăra este obligată să nu părăsească țara pe un termen de 60 de zile.

Ea riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: