Dosarul șoferiței care a lovit mortal o fetiță de trei ani la Fălești, trimis în judecată
Full Article 50 second read

Dosarul șoferiței care a lovit mortal o fetiță de trei ani la Fălești, trimis în judecată

Procuratura raionului Fălești a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința tinerei de 24 de ani, care a lovit mortal o fetiță de trei ani. Învinuita și-a recunoscut integral vinovăția.

Tânăra este învinuită de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, ce a cauzat din imprudenţă decesul unei persoane.

Amintim că pe 2 decembrie, învinuita a ieșit la depășire și a lovit un pieton. În urma impactului, minora a decedat până la sosirea ambulanței.

Învinuita și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii imputate.

Procurorii au solicitat ridicarea provizorie a permisului de conducere, măsură preventivă care a fost acceptată de judecătorul de instrucție.

La fel, tânăra este obligată să nu părăsească țara pe un termen de 60 de zile.

Ea riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: