Două persoane din Râșcani, în stare gravă după ce a explodat o butelie conectată la aragaz
Full Article 1 minutes read

Două persoane din Râșcani, în stare gravă după ce a explodat o butelie conectată la aragaz

Două persoane din raionul Râșcani au suferit arsuri în urma unei deflagrații de gaz. Acestea au fost preluate de urgență de medici și transportate la spital în stare gravă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că explozia a avut loc în această dimineață, la ora 06:50, în raionul Râșcani, satul Varatic.

Potrivit informațiilor, în urma scurgerii de gaz de tip propan/butan dintr-o butelie conectată la aragaz s-a produs o explozie într-o anexă a unei case de locuit.

Salvatorii mai precizează că un incendiu în locuință nu s-a produs. Totuși, două persoane cu vârstele de 64 și 84 de ani, care în momentul producerii deflagrației se aflau în interiorul anexei au suferit arsuri de gradul II și III pe 40-60 % din suprafața corpului.

Persoanele au fost preluate de urgență de medici și transportate la spitalul raional Rîșcani în stare gravă.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: