„După 2 ani de eșecuri, a cedat”. Reacția consilierilor municipali PAS, la decizia lui Ceban de a crea Mișcarea Alternativa Națională
Full Article 1 minutes read

„După 2 ani de eșecuri, a cedat”. Reacția consilierilor municipali PAS, la decizia lui Ceban de a crea Mișcarea Alternativa Națională

Fracțiunea PAS din Consiliul Municipal Chișinău critică decizia primarului Ion Ceban de a iniția Mișcarea Alternativa Națională. Aceștia afirmă că Ceban a văzut mun. Chișinău doar ca „o rampă de lansare în politica mare”, menționând că orașul rămâne de „izbeliște”.

„Primarul Ion Ceban a venit la cârma capitalei cu o imagine de tehnocrat și apolitic. Însă după 2 ani de eșecuri, de ambuteiaje kilometrice, de distrugere a spațiilor verzi și a monumentelor istorice, de construcții ilegale, de lipsă de viziune despre cum trebuie să dezvolte municipiul Chișinău, acesta a cedat”, se arată într-un comunicat, emis pe 30 decembrie.

Amintim că în dimineața de 30 decembrie, Ion Ceban a comunicat despre crearea Mișcării Alternativa Națională care, potrivit lui, va apăra interesele tuturor cetățenilor. Deocamdată Ceban, nu a precizat dacă formațiunea fondată va fi una civică sau politică.

Ion Ceban a câștigat fotoliul pentru primăria Chișinăul la alegerile locale generale din octombrie 2019.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: