„Echipa PDM Orhei rămâne consolidată”. Reacția Partidului Democrat după ce mai mulți membri ai OT Orhei au anunțat că părăsesc formațiunea
Full Article 2 minutes read

„Echipa PDM Orhei rămâne consolidată”. Reacția Partidului Democrat după ce mai mulți membri ai OT Orhei au anunțat că părăsesc formațiunea

„Echipa PDM Orhei rămâne consolidată”. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat al Partidului Democrat. Reacția vine după ce mai mulți membri ai Organizației Teritoriale Orhei au anunțat că își suspendă activitatea și rămân neafiliați în toate organele elective locale din raion.

Potrivit unui comunicat al PDM, Biroul Executiv al OT Orhei s-a întrunit în ședință, astăzi, 24 august.

„Membrii Biroului au constat că majoritatea dintre cei care au declarat că părăsesc formaţiunea sunt oportunişti, care au aderat recent la partid şi au părăsit partidul după ce nu au obţinut funcţiile râvnite. Mulţi dintre aceştia nici nu participau la evenimentele şi activităţile organizate de PDM. Deci, de facto nici nu erau parte a echipei. Biroul Executiv a decis excluderea acestor persoane din Partidul Democrat”, se anunță într-un comunicat al PDM.

„La şedinţă a participat şi domnul Sergiu Şchilniuc, care a spus că iniţial a semnat declaraţia de plecare din partid fiind dus în eroare, dar a conştientizat acest lucru şi a revenit în echipă”, se mai arată în același comunicat.

Menționăm că 17 membri ai OT Briceni au anunțat că părăsesc PDM. Aceștia au argumentat decizia prin faptul că nu sunt de acord „cu politica promovată de actuala conducere a PDM, în persoana dlui Pavel Filip”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: