„Ei le spun eroi, eu le spun teroriști”. Poliția a reținut un bărbat care a vandalizat panoul consacrat medicilor (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„Ei le spun eroi, eu le spun teroriști”. Poliția a reținut un bărbat care a vandalizat panoul consacrat medicilor (VIDEO)

Polițiștii au reținut un bărbat care a vandalizat un panou instalat în cinstea medicilor care luptă cu pandemia de COVID-19. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii au stabilit că individul a stropit cu lichid uleios de culoare închisă, panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe str. Petru Maior, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. El a recunoscut că a stropit și panourile de pe str. Pușkin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie și luptă cu COVID-19.

„Ei le spun „eroi”, eu le spun teroriști”, și-a argumentat gestul individul.

Bărbatul este cercetat penal pentru huliganism. Acesta riscă o amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, de la 180 la 240 de ore de muncă în folosul comunității sau până la 3 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: