„Este alegerea mea acum și nu cer să fiu crezut”. Ceban, despre campania lui Dodon și cine îl va înlocui la primărie
Full Article 2 minutes read

„Este alegerea mea acum și nu cer să fiu crezut”. Ceban, despre campania lui Dodon și cine îl va înlocui la primărie

Timp de o săptămână, atribuțiile primarului general al capitalei vor fi exercitate de către viceprimarul Ilie Ceban. Despre acest lucru a anunțat Ion Ceban, într-un interviu pentru Unimedia, publicat pe 21 octombrie. 

Ilie Ceban va exercita atribuțiile edilului, în timp ce Ion Ceban se va afla în concediu din cont propriu, pentru a fi alături de Igor Dodon în campania electorală.

„Persoana responsabilă pe care o voi delega pentru a exercita atribuțiile primarului general este viceprimarul Ilie Ceban. Dumnealui a rămas responsabil și în perioada când am fost în concediul anual. Am toată încrederea în dumnealui, este un profesionist și am încredere și în echipa pe care am consolidat-o în aproape un an de mandat. Eu, reiterez, mă voi implica în campania electorală în măsura în care este prevăzută de legislație, voi susține candidatura lui Igor Dodon și voi acorda toate cunoștințele mele în acest domeniu”, a explicat Ceban.

Întrebat de jurnaliști când a spus adevărul, în campania electorală din 2019, când a declarat că nu se va implica în politică sau acum, Ion Ceban a răspuns: „Am spus adevărul și atunci deoarece chiar nu m-am implicat în politică, până la anunțul meu de astăzi. Dar spun adevărul și astăzi, când am decis să mă implic în campanie. În munca de zi cu zi nu am făcut niciodată politică, nici măcar nu discutam la acest subiect cu nimeni. Este alegerea mea acum și nu cer să fiu crezut, justificat sau altfel”.

Amintim că, mai devreme, Ion Ceban a anunțat că și-a luat o săptămână de concediu din cont propriu, pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală pentru funcția de președinte al țării.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: