Reparații de 60 de mii de lei în biroul primarului. „Este un prieten de-al meu din copilărie”
Full Article 2 minutes read

Reparații de 60 de mii de lei în biroul primarului. „Este un prieten de-al meu din copilărie”

Lucrările de reparație din biroul primarului de Chișinău se ridică la 60 mii lei. Declarația aparține lui Ion Ceban și a fost făcută astăzi, 16 decembrie, după ședința săptămânală a serviciilor primăriei. Potrivit edilului, cheltuielile au fost suportate de un prieten din copilărie.

Nici de această dată, Ion Ceban nu a vrut să precizeze numele acestuia.

„Este un prieten de-al meu din copilărie, care nu are nici o intersecție cu primăria. El a venit cu propunerea după ce a fost în vizită aici”, a răspuns Ceban jurnaliștilor.

De asemenea, edilul capitalei a explicat ce lucrări au fost efectuate. „S-au împrospătat pereții, s-a adus în ordine podeaua și un pic mobilierul, care practic a rămas același”.

Potrivit lui Ceban, reparația din biroul său „s-a făcut ca să aducem aici delegații, ambasadori, investitori și jurnaliști”.

Edilul capitalei a precizat că va prezenta toate documentele necesare, care confirmă legalitatea lucrărilor efectuate. „Este temei legal, sunt documente pe care le vom face publice. Le vom face publice la timpul potrivit. Nu văd o problemă în acest sens”, a spus Ceban.

Amintim că la sfârșitul lunii noiembrie, Ion Ceban a anunțat că primăria capitalei ar putea fi mutată într-un nou sediu, iar clădirea actuală ar putea fi transformată în muzeu.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: