„Eu mai știu ce a fost și cum a fost?”. Cum comentează Igor Dodon vânătoarea de mistreți (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Eu mai știu ce a fost și cum a fost?”. Cum comentează Igor Dodon vânătoarea de mistreți (VIDEO)

Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon dă asigurări că „nu a încălcat niciodată legislația”. Întrebat de reporterul Nord News dacă este adevărat că a împușcat porci într-un țarc, acesta a răspuns: „eu mai știu ce a fost și cum a fost?”.

Igor Dodon le-a spus jurnaliștilor că nu a văzut imaginile video respective.

„Eu nu am văzut. Este așa ceva?

-Da.

-Eu mai știu când a fost și cum a fost? Nu am niciun fel de întrebare. În orice caz, nu am încălcat niciodată legislația. Acum, în ultima etapă, apar foarte mult fake-uri, ca de obicei, la sfârșit de campanie, ultimele două zile încep să bubuie. Eu cred că cea mai mare bubuitură a fost când a fost plesnit Chirtoacă în fața sediului partidului și i-au zburat ochelarii. Cineva a spus că i-au zburat peste frunte. Sunt provocări.

-În imagine se vede că sunteți dumneavoastră…

-Alte întrebări?”, a declarat Igor Dodon.

Aceeași întrebare i s-a pus liderului PSRM și în cadrul conferinței din 8 iulie.

„Din 2009 până astăzi, am participat la 20 de campanii electorale. Nu-mi amintesc niciuna să nu apară aberații sau fake-uri. Nici aceasta nu este o excepție. Noi suntem obișnuiți cu astfel de fake-uri lansate de oponenți, cred că prin asta se va schimba ceva în preferințele alegătorilor”, a răspuns Dodon.

***

Amintim că, pe 7 iulie, pe internet a fost publicată o înregistrare video în care Igor Dodon ar împușca porci sălbatici dintr-un țarc. Purtătoarea de cuvânt a PSRM a declarat că imaginile sunt „fake”.

Pe 18 iunie, Renato Usatîi, liderul Blocului electoral care îi poartă numele, a publicat o fotografie în care apare Igor Dodon. cu arma în mână, alături de un zimbru ucis. Potrivit lui Usatîi, imaginea a fost făcută în timpul unei ședințe de vânătoare care ar fi avut loc fie în Moldova, fie în Belarus. Și de această dată, purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM a declarat că imaginea este trucată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: