Eugen Doga propune ca vila președintelui, de la Condrița, să fie cedată oamenilor de creație
Full Article 1 minutes read

Eugen Doga propune ca vila președintelui, de la Condrița, să fie cedată oamenilor de creație

Compozitorul Eugen Doga a sugerat acordarea reședinței prezidențiale din Condrița oamenilor de creație. Compozitorul a făcut o propunere autorităților, subliniind că acesta este locul cel mai potrivit pentru scriitori, compozitori, artiști care sunt „mereu în slujba oamenilor”.

„Oamenii de creație, scriitorii, compozitori, artiștii plastici au mandat nelimitat de la Dumnezeu, de la Marele Spirit, ei creează întreaga viață, iar pentru a crea au nevoie permanentă de sursă de inspirație, de contactul cu natura,de libertate”, a scris Doga pe blogul său.

Compozitorul a menționat că reședința din Condrița este „un palat în inima Codrilor”, pe care l-a iubit la cântat întotdeauna și a întrebat cât costă construcția sa.

Doga este, de asemenea, încrezut că oficialii de rang înalt se pot descurca cu ușurință cu propriile case, „construite cu ajutorul părinților”. „Nu este acest castel mai potrivit pentru oamenii de creație? Scriitorii, sculptorii, compozitorii au un mandat de la Dumnezeu, creează viață și pentru aceasta au nevoie de o sursă constantă de inspirație, o legătură cu natura, libertate”, a îndemnat Doga.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: