Eurovision 2024: s-a decis sub ce număr va urca pe scenă Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova
Full Article 1 minutes read

Eurovision 2024: s-a decis sub ce număr va urca pe scenă Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova

Interpreta Natalia Barbu va urca pe scena de la Eurovision, în a doua parte a primei semifinale, sub numărul 11. Ordinea a fost stabilită în seara zilei din ajun. 

În prima semifinală vor evolua în total 15 țări:

1.Cipru

2.Serbia

3.Lituania

4.Irlanda

5.Ucraina

6.Polonia

7.Croaţia

8.Islanda

9.Slovenia

10.Finlanda

11.Moldova

12.Azerbaidjan

13.Australia

14.Portugalia

15.Luxemburg

Prima semifinală a Eurovision 2024 va avea loc pe 7 mai, a doua semifinală – pe 9 mai. Finala competiției este programată pentru 11 mai.

Eurovision 2024: s-a decis sub ce număr va urca pe scenă Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova

Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la concursul internațional, care se va desfășura în luna mai la Malmo, cu piesa „In the middle”. Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10, cu un total de 109 puncte.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată la Eurovision de cântărețul Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și Luna”. Țara noastră s-a calificat locul 18. Cel mai bun rezultat pe care l-a obținut vreodată Moldova la Eurovision a fost în 2017. Atunci, trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey mamma, s-a clasat pe locul 3.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: