Explozie într-un apartament de la Botanica. Un bărbat a murit, încercând să demonteze un obiect asemănător cu un obuz
Full Article 40 second read

Explozie într-un apartament de la Botanica. Un bărbat a murit, încercând să demonteze un obiect asemănător cu un obuz

Un tânăr de 24 de ani a decedat, în urma unei deflagrații produse într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei, pe care îl închiria. Potrivit poliției, victima ar fi încercat să demonteze „un obiect asemănător cu un obuz”.

Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 15:30, iar la fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate.

Preliminar, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi încercat să demonteze un obiect asemănător cu un obuz. În timpul acestei acțiuni, obiectul a explodat.

Deflagrația a fost atât de puternică, încât acesta a decedat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: