Familiile vulnerabile din sudul Moldovei vor primi câte 700 de lei pentru sezonul rece
Full Article 50 second read

Familiile vulnerabile din sudul Moldovei vor primi câte 700 de lei pentru sezonul rece

În cadrul unui proiect lansat de People in Need Moldova și finanțat de Uniunea Europeană, locuitorii din regiunile de sud ale republicii pot primi asistență financiară în sezonul rece. Indemnizația de 700 lei va fi plătită lunar din noiembrie 2022 până în martie 2023. Această asistență este destinată celor mai vulnerabile gospodării din sudul Republicii Moldova. 

Se vor acorda prioritate persoanelor în vârstă, familiilor numeroase și persoanelor cu dizabilități. În total, în conformitate cu capacitățile și resursele proiectului, asistența va fi acordată aproximativ 6.700 de gospodării vulnerabile.

La proiect pot participa locuitorii din regiunile Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Ceadîr-Lung, Comrat, Taraclia și Vulcănești. 

Înregistrarea gospodăriilor vulnerabile va avea loc în perioada 3-14 octombrie 2022. Gospodăriile selectate vor fi notificate individual.

Mai multe informații despre program găsiți AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: