Fără teste la Covid în Centrul de Sănătate din Cricova. Unde se pot adresa pacienții?
Full Article 1 minutes read

Fără teste la Covid în Centrul de Sănătate din Cricova. Unde se pot adresa pacienții?

În incinta Centrului de Sănătate din Cricova nu se mai prelevează probe la Covid-19, iar persoanele suspecte sunt testate prin intermediul echipelor asociației medico-teritoriale Râșcani sau la Centrul medicilor de familie nr. 10. Informația a fost confirmată de șefa Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi. Reacția vine după ce în presă au apărut imagini cum pacienții suspecți la Covid-19 sunt consultați la geamul instituției.

„Prelevarea probelor de Covid în incinta Centrului de Sănătate a fost sistată. Procesul de prelevare se realizează prin intermediul echipelor asociației medico-teritoriale Rîșcani. Totodată, prelevarea testelor Covid pentru populația din Cricova este organizată suplimentar și la Centrul medicilor de familie nr. 10. Recomandările propuse pentru gestionarea eficientă a activității Centrului de Sănătate Cricova au fost luate în considerație, cortul de pe teritoriul instituției a fost demontat și a fost amenajat izolatorul pentru pacienții suspecți la infecția cu Covid-19”, a anunțat Tatiana Bucearschi în cadrul ședinței publice a Primăriei din 18 ianuarie.

Anterior, Primăria Cricova a publicat imagini în care se vede cum oamenii sunt testați la Covid prin geamul instituției medicale, în pofida condițiilor meteorologice nefavorabile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: