Fata dispărută la Orhei, de negăsit de 8 zile. Poliția a extins căutările și la Telenești VIDEO
Full Article 2 minutes read

Fata dispărută la Orhei, de negăsit de 8 zile. Poliția a extins căutările și la Telenești VIDEO

Polițiștii au anunțat pe 19 aprilie că au apărut noi circumstanțe în cazul fetei de 19 ani care a dispărut, pe 12 aprilie, din Orhei. Acum, potrivit oamenilor legii, fata este căutată și în raionul Telenești. În acest raion ar fi locuit principalul suspect pe caz. Pe lângă polițiști, tânăra este căutată de vânători și localnici. 

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au menționat că „polițiștii, în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei”.

„Au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești”, au menționat oamenii legii.

În același timp, poliția a declarat că „șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta”.

O fată de 19 ani dintr-o localitate din Orhei a dispărut pe 12 aprilie. S-a întâmplat după ce tânăra a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei, la ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Fata se întorcea dintr-o localitate vecină, unde făcea meditații cu un copil. Ea învăța la Colegiul Pedagogic din orașul Orhei și, totodată, oferea servicii de meditații unor copii. Aceasta, potrivit presei, este însărcinată în șase luni. Detalii AICI.

Pe 17 aprilie, oamenii legii au declarat că fata de 19 ani este căutată de sute de polițiști cu drone, inclusiv bărci, și că ea a dispărut de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Poliția a mai spus că în seara zilei de 16 aprilie a reținut șoferul în mașina căruia a urcat fata. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu colaborează cu ancheta – au spus oamenii legii. Detalii AICI.

Pentru Life Moldova, primarul localității Chițcanii Vechi din raionul Telenești – unde ar fi locuit principalul suspect – a declarat că șoferul este fost polițist. Mai mult, el ar fi activat anterior și în sistemul penitenciar. În sistemul penitenciar ar fi activat și iubitul tinerei, cu care era într-o relație de 4 ani. În prezent, el este șofer de taxi. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: