Fly One reia zborurile Chișinău-Moscova începând cu 15 ianuarie. Cât vor costa biletele?
Full Article 2 minutes read

Fly One reia zborurile Chișinău-Moscova începând cu 15 ianuarie. Cât vor costa biletele?

Compania aeriană low-cost Fly One a anunțat că va relua zborurile de la Chișinău la Moscova din 15 ianuarie. Potrivit site-ului companiei, zborurile vor fi operate o dată pe săptămână și anume vinerea. 

Avioanele vor decola de la aeroportul Chișinău către aeroportul Vnukovo la ora 10:00 și se vor întoarce la Chișinău la ora 14:00 de la același aeroport din Moscova.

Costul biletelor pornește de la 39 €.

Amintim că Fly One la sfârșitul lunii noiembrie a anunțat reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Moscova-Chișinău. Dar, după cum sa dovedit, în timpul pandemiei, companiilor moldovenești care au dreptul să opereze zboruri către Moscova nu li se permite să transporte pasageri în această direcție, adică Fly One poate zbura la Moscova gol, iar de acolo la Chișinău cu pasageri.

Menționăm faptul că, la sosirea la Moscova, cetățenii ruși trebuie să completeze un formular special și să treacă un test de coronavirus în termen de trei zile de la sosire. Trebuie să se autoizoleze înainte de a primi rezultatele testelor.

Străinii cărora li se permite să intre în Rusia trebuie să prezinte, de asemenea, un test la coronavirus făcut cu trei zile înainte de a ajunge în Rusia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: