(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră

Un bărbat de 38 de ani, care muncea la reabilitarea drumurilor, a fost prins între fiare, după ce un microbuz s-a izbit într-un camion-betonieră. Drumarul, dar și șoferul microbuzului de 41 de ani, au fost transportați în stare gravă la spital. S-a întâmplat astăzi, 9 noiembrie, în apropierea localității Ocolina din raionul Soroca. 

Ofițerul de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, ne-a spus că accidentul s-a produs în jurul orei 09:00.

Oamenii legii au stabilit preliminar că din cauza ceții, șoferul unui microbuz de model Mercedes, a redus viteza când a observat trei camioane-betoniere, care staționau pe marginea carosabilului. Un camion de model MAN, care venea din spate cu viteză mare, a izbit și răsturnat microbuzul, împingându-l spre unul dintre camioanele-betoniere.

În urma impactului, un bărbat de 38 de ani, care muncea la reabilitarea drumurilor, a fost prins între fiarele vehicolelor. Drumarul, dar și șoferul microbuzului, au fost transportați în stare gravă la spital. Pe caz a fost inițiată o anchetă, în cadrul căreia polițiștii vor stabili toate circumstanțele.

(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră(FOTO) Accident grav la Soroca. A fost nevoie de descarcerare, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un camion-betonieră

Sursă foto: observatorul.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: