FOTO Doi șoferi din Bălți au fost surprinși beți la volan. Unul a fugit de poliție și a ajuns cu mașina într-un șanț
Full Article 2 minutes read

FOTO Doi șoferi din Bălți au fost surprinși beți la volan. Unul a fugit de poliție și a ajuns cu mașina într-un șanț

Un bărbat de 40 de ani a provocat un accident rutier în mun. Bălți. Un alt șofer, în vârstă de 43 de ani, a fost surprins la volan ignorând culoarea roșie a semaforului. Ambii conducători auto conduceau în stare de ebrietate, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) pe 1 ianuarie.

Noaptea trecută, în jurul orei 05.00, pe o stradă din municipiul Bălți, polițiștii au observat un automobil de model Opel, care se deplasa ciudat. Șoferul a ignorat somația agenților de patrulare și a continuat deplasarea cu viteză excesivă, încercând să se eschiveze de polițiști. La scurt timp, acesta a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, ajungând într-un șanț. În rezultat, pasagerul din automobil, un bărbat de 28 de ani, s-a ales cu diverse traumatisme. Conducătorul mijlocului de transport, un bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Popovca din raionul Fălești, a fost testat alcoolscopic, fiind stabilită o concentrație de 0,88 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt conducător auto, de 43 de ani, a fost surprins pe 1 ianuarie, în jurul orei 14.30, la volanul unui BMW, ignorând culoarea roșie a semaforului, în timp ce se deplasa pe o stradă din Bălți. Fiind stopat de polițiști și supus testării alcoolscopice, s-a stabilit o concentrație de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat.

Ambele cazuri urmează a fi documentate de polițiștii din Bălți pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Automobilele au fost transportate la parcarea specială.

Peste 450 de inspectori de patrulare vor monitoriza situația rutieră pe drumurile din țară, pentru a preveni comiterea accidentelor rutiere și a incidentelor neplăcute.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: