(FOTO) Ion Ceban, pe bicicletă, inspectează capitala: „Așa va fi în fiecare început de zi”
Full Article 50 second read

(FOTO) Ion Ceban, pe bicicletă, inspectează capitala: „Așa va fi în fiecare început de zi”

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a inspectat, pe bicicletă, mai multe străzi din capitală. Potrivit edilului, asemenea verificări vor avea loc în fiecare dimineață.

„Personal în inspecție de dimineață și toate neajunsurile transmise responsabililor. Așa va fi în fiecare început de zi și în fiecare sector”, a scris Ion Ceban pe rețelele de socializare.

(FOTO) Ion Ceban, pe bicicletă, inspectează capitala: „Așa va fi în fiecare început de zi”

Amintim că în 2020 autoritățile municipiului Chișinău au promis că, în curând, pe străzile din capitală vor apărea mai multe piste și parcări pentru bicicliști. De asemenea, vor fi create trasee speciale care vor face legătura între sectoarele orașului.

Direcția Generală Mobilitate Urbană se arată îngrijorată de tendința de creștere a numărului de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, înregistrată în ultima perioadă și își propune întreprinderea unui șir de măsuri suplimentare, care să conducă la diminuarea acestui fenomen. Informațiile au fost făcute publice pe 11 ianuarie de către primarul capitalei, Ion Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: