FOTO Orașul ucrainean Nikolaev, bombardat cu 9 rachete: un hotel și două instituții de învățământ – deteriorate 
Full Article 50 second read

FOTO Orașul ucrainean Nikolaev, bombardat cu 9 rachete: un hotel și două instituții de învățământ – deteriorate 

Orașul Nikolaev din Ucraina a fost atacat din nou cu rachete în această dimineață. Bombardamentele au lovit un hotel din centrul orașului, a fost deteriorată clădirea unui centru comercial, două instituții de învățământ, dar și alte obiecte din regiune.

Despre atac a anunțat primarul orașului Alexandr Senkevici pe Telegram.

„Centrul orașului. Hotelul „Nikolaev”. Clădirea centrului comercial și de divertisment de vizavi a fost, de asemenea, deteriorată”, a scris edilul.

Potrivit datelor administrației militare regionale din Nikolaev au fost trase nouă rachete în oraș. În urma loviturilor au fost avariate și două instituții de învățământ, dar și un obiect al infrastructurii transportului. La fel, o persoană a fost rănită.

Sunt 141 de zile de război în Ucraina. Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: