FOTO Un șofer a ajuns cu automobilul într-o turmă de oi, la Cimișlia: 29 de animale au murit
Full Article 1 minutes read

FOTO Un șofer a ajuns cu automobilul într-o turmă de oi, la Cimișlia: 29 de animale au murit

Un șofer, cu viteză excesivă la volan, a ajuns cu automobilul într-o turmă de oi în raionul Cimișlia. În consecință, 29 de animale au murit, iar 10 s-au ales cu traume.

Poliția Republicii Moldova a anunțat că accidentul a avut loc pe 21 august, în jurul orei 11:00, pe traseul M-3, în apropiere de localitatea Porumbrei din raionul Cimișlia.

„Un tânăr de 25 de ani la volanul automobilului de model „Lexus”, deplasându-se cu viteză excesivă, ignorând indicatoarele rutiere instalate pe segmentul de drum, a intrat în plin într-o turmă de oi care traversa carosabilul. În consecință, 29 de oi au murit, iar alte 10 au fost traumate”, au menționat reprezentanții Poliției.

Atât conducătorul auto, cât și ciobanul de 30 de ani au fost testați alcoolscopic. S-a constat că aceștia nu se aflau în stare de ebrietate.

Potrivit oamenilor legii, cazul a fost înregistrat, iar polițiștii din Cimișlia urmează să investigheze pentru a stabili toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: