FOTO/VIDEO Accident nocturn în capitală: două mașini, inclusiv un taxi, s-au ciocnit la Poșta Veche 
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Accident nocturn în capitală: două mașini, inclusiv un taxi, s-au ciocnit la Poșta Veche 

Accident în cartierul Poșta Veche din capitală, cu implicarea a două mașini. Cele din urmă s-au lovit pe strada Ceucari. Unul din automobile presta servicii de taxi. 

Pentru NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a raportat că oamenii legii au fost informați pe 28 octombrie, la ora 22:16, precum că pe strada Ceucari s-a produs accident rutier, lovindu-se mijloace de transport.

La fața locului, polițiștii au stabilit că au fost implicate două automobile. Potrivit ofițerul de presă al poliției capitalei, este vorba despre un automobil de model Lincoln, la volanul căruia era un șofer în vârstă de 24 ani și un taxi, automobil de model Toyota, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 53 ani.

În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a menționat Stati.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: