„Frumusețe rară”. Ceban a solicitat ca firma centrului comercial „Soiuz” să fie scoasă
Full Article 1 minutes read

„Frumusețe rară”. Ceban a solicitat ca firma centrului comercial „Soiuz” să fie scoasă

Primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat ca firma centrului comercial „Soiuz” să fie scoasă. Acesta susține că „magazinul nu a coordonat reclama cu Direcția arhitectură”. 

„Avem în popor o vorbă: frumusețe rară. Verificați vă rog cu Ilie Ceban cum putem da jos toată treaba asta. S-au depășit toate normativele pe care le avem”, a spus Ceban în cadrul ședinței serviciilor Primăriei Chișinău, astăzi, 12 aprilie.

La acest subiect s-a expus și viceprimarul Victor Chironda.

„Eu nu țin minte ca în proiectul prezentat de ei să fie acest model de firmă. Conform regulamentului vechi, ei oricum trebuiau să obțină avizul Direcției arhitectură. Cred că Pretura trebuie să verifice acest lucru și să dispună eliminarea acestei firme exagerat de mari”, a precizat Chironda.

Ulterior, Ion Ceban a scris pe pagina sa de Facebook că nu a fost coordonată nici amplasarea bannerelor publicitare pe fațada clădirii.

„Pretura va emite astăzi o somație de evacuare a dispozitivelor publicitare neautorizate. În caz că agentul economic nu se va conforma, va fi emisă o dispoziție de evacuare”, a mai spus Ceban.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: