Gata cu emisiunile de comedie de la TNT. Comicii ar fi plecat din Federația Rusă
Full Article 1 minutes read

Gata cu emisiunile de comedie de la TNT. Comicii ar fi plecat din Federația Rusă

Postul rus de televiziune „TNT” a suspendat filmările pentru emisiunile de comedie. Unul din motivele invocate, ar fi plecarea din Federația Rusă a comedianților, informează Baza. 

Potrivit sursei citate, schimbările au început după ce Tina Kandelaki a preluat în luna februarie conducerea. Aceasta ar fi decis să difuzeze pe post mai multe seriale. Astfel, a fost suspendată producția emisiunilor de comedie „Импровизация”, „Импровизация. Команды”, „Где логика” și „Двое на миллион”.

Totuși, acum pe postul TV se difuzează un nou sezon de „Импровизация”, filmările căruia au avut loc în aprilie și nu au mai fost reluate de atunci. O situație similară s-a întamplat și cu emisiunea „Импровизация. Команды”- producția trebuia să înceapă în toamnă, dar vara trecută TNT nu a organizat nici măcar castingurile planificate.

Și filmările emisiunii „Comedy Баттл” au fost amânate pentru anul viitor, deoarece unii comedianți ar fi părăsit țara din cauza mobilizării din Federația Rusă.

Totodată, în august, canalul a anunțat un casting, dar nu se știe nimic despre rezultatele sale, iar acum apare „eroare 404” pe pagina cu formularul de înscriere.

Gata cu emisiunile de comedie de la TNT. Comicii ar fi plecat din Federația Rusă


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: