Gata cu sărbătorile în Chișinău: când va fi demontat bradul din PMAN 
Full Article 50 second read

Gata cu sărbătorile în Chișinău: când va fi demontat bradul din PMAN 

Primarul Ion Ceban a anunțat că 15 ianuarie este ultima zi a târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), organizat de Primăria municipiului Chișinău.

„Târgul de Crăciun se încheie și urmează să organizăm diverse târguri tematice cu participarea producătorilor autohtoni”, a comunicat edilul.

Totodată, el a spus că brazii amenajați din toate sectoarele inclusiv cel din PMAN vor fi strânși începând cu ziua de luni, 16 ianuarie.

Amintim că la Chișinău au fost organizate două târguri de Crăciun – unul de către Primărie și altul de către Guvern.

Bradul și târgul de Crăciun organizat de Primăria Chișinău au fost inaugurate pe 17 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Executivul a deschis porțile târgului pe 23 decembrie, în scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”. Ultima zi a târgulului de Crăciun, organizat de Guvern, a fost pe 7 ianuarie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: