Gavrilița avertizează: au apărut escroci care cer bani pentru lemne
Full Article 2 minutes read

Gavrilița avertizează: au apărut escroci care cer bani pentru lemne

Mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova ar fi primit mesaje cu solicitări de plăți pentru lemne. Declarația a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița. Oficialul a menționat că autoritățile nu au expediat mesaje cetățenilor și a atenționat populația să „nu cadă pradă”.

În cadrul ședinței Guvernului din 29 septembrie, Natalia Gavrilița s-a adresat reprezentanților Ministerului Mediului pentru a clarifica situația din domeniu.

„Am văzut că sunt șmecheri care se folosesc de situația în domeniul aprovizionării cu lemne și încearcă să amăgească oamenii. Le trimit mesaje cu anumite solicitări de fonduri. Și anul acesta sunt anumite proceduri care s-au schimbat și s-ar putea ca nu toți să le cunoască și sunt mai predispuși să cadă pradă acestor mesaje”, a comunicat Gavrilița.

Astfel, premierul a solicitat populației să se informeze doar din surse oficiale cu privire la tăierile de lemn planificate pentru acest sezon.

„Eu vreau să rog cetățenii să fie vigilenți, să se informeze din surse oficiale. Sunt publice telefoanele ocoalelor silvice, informații despre stocurile disponibile. În acest context, vreau să-i informez pe toți că începând cu 1 octombrie se vor face tăierile de lemn planificate pentru acest sezon”, a anunțat prim-ministra.

„Rog cetățenii să fie foarte atenți cine le trimit mesaje cu solicitări de plăți pentru lemne”, a conchis Gavrilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: