Gluma unui englez: și-a indicat domiciliul ca fiind sediul ambasadei R.Moldova în Marea Britanie. Cine i-a bătut la ușă
Full Article 1 minutes read

Gluma unui englez: și-a indicat domiciliul ca fiind sediul ambasadei R.Moldova în Marea Britanie. Cine i-a bătut la ușă

Un tânăr din Londra s-a trezit cu mai mulți diplomați la ușa casei sale, aceștia crezând că este ambasada Moldovei din Marea Britanie, după ce bărbatul a pus o placă cu numele misiunii diplomatice pe clădire pentru a face o glumă. 

Hughie Shepherd-Cross, în vârstă de 24 de ani, spune că a vrut să facă o glumă „inofensivă” punând o placă falsă pe casă, care arăta că locuința sa din Londra este ambasada Moldovei, scrie Hotnews.ro.

Mai mult, tânărul englez a trecut adresa casei sale și numărul său de telefon pe Google Maps ca fiind ale misiunii diplomatice. De aceea, diplomați și cetățeni moldoveni dezorientați s-au prezentat la ușa casei sale și l-au sunat pe bărbat.

Englezul a scos placa și și-a cerut scuze pentru „confuzia geopolitică” pe care a provocat-o „gluma” sa

„Îmi pare foarte rău pentru orice confuzie geopolitică pe care am provocat-o. A fost o glumă inofensivă și nu am vrut să jignesc poporul moldovean”, a declarat Hughie Shepherd-Cross.

Adevărata ambasadă a Republicii Moldova se află la doar câțiva kilometri distanță.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: