Grecia: O insulă aflată în topul preferințelor moldovenilor pentru vacanță, cuprinsă de flăcări. Oamenii sunt evacuați
Full Article 1 minutes read

Grecia: O insulă aflată în topul preferințelor moldovenilor pentru vacanță, cuprinsă de flăcări. Oamenii sunt evacuați

Niciun cetățean moldovean nu a fost afectat de incendiile de vegetație din estul insulei Thasos, Grecia, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAIE). Potrivit sursei citate, autoritățile elene au dispus evacuarea cetățenilor din regiune, în timp ce pompierii intervin pentru stingerea incendiilor.

MAEIE precizează că până la această oră nu recepționate solicitări de asistență în adresa misiunii diplomatice a Republicii Moldova la Atena.

„În context, recomandăm cetățenilor moldoveni să evite deplasările în zonele afectate de incendii, iar cei care deja se află în cele zone, să ia legătura cu misiunea noastră diplomatică”, se arată într-un comunicat al MAEIE.

Cetățenii care au nevoie de ajutor pot contacta la următoarele numere de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Atena: +30 699 793 9458, sau via email: [email protected], precum și la Centrul de Apel al MAEIE: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau 022 23 20 02, email: [email protected]


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: