Grosu, către deputați la prima ședință din 2023: „Avem nevoie de acțiuni mai rapide. Oamenii caută dreptate, ei vor sa vadă hoții sancționați”
Full Article 2 minutes read

Grosu, către deputați la prima ședință din 2023: „Avem nevoie de acțiuni mai rapide. Oamenii caută dreptate, ei vor sa vadă hoții sancționați”

Președintele Parlamentului Igor Grosu a ținut un discurs în fața deputaților, la prima ședință din sesiunea de primăvară 2023. Oficialul a îndemnat deputații să-și unească eforturile „pentru o viață mai bună a cetățenilor”. Grosu a vorbit despre importanța acțiunilor în domeniul justiției și sănătății. 

„Pentru acest an îmi doresc să ne unim eforturile ca sa facem viață cetățenilor mai bună. În acest an vom susține pe cei care muncesc și contribuie la buget. Trebuie să facem totul ca să deschidem cât mai multe locuri de muncă bine plătite în Moldova. O altă prioritate – dezvoltarea satelor și orașelor din Moldova. Să ținem minte un lucru – Moldova se poate dezvolta dacă autoritățile centrale și locale vor colabora în parteneriat”, a menționat Grosu.

Cu referire la domeniul justiției, Grosu a declarat: „Lucrurile se mișcă mai greu decât mi-am dorit”.

„Avem nevoie de acțiuni mai rapide. Oamenii caută dreptate, ei vor sa vadă hoții și cei care au încălcat legea să fie sancționați. Trebuie să continuăm eforturile pentru a asigura ca nimeni sa nu fie mai presus de lege”, a spus Grosu.

Și sistemul de sănătate are nevoie de investiții și reforme serioase, a comunicat Grosu. „Avem o agendă ambițioasa. Noi trebui să arătăm oamenilor că statul le poate oferi siguranță. Să muncim pentru Republica Moldova”, a conchis Grosu.


Подписывайтесь на наш Telegram-канал @newsmakerlive. Там оперативно появляется все, что важно знать прямо сейчас о Молдове и регионе.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: