Grupul parlamentar „Pro Moldova” vrea să-și acţioneze în judecată fostul coleg din PDM
Full Article 2 minutes read

Grupul parlamentar „Pro Moldova” vrea să-și acţioneze în judecată fostul coleg din PDM

Grupul parlamentar „Pro Moldova”, format din șapte foşti deputaţi ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) a anunțat că îl va acționa în judecată pe fostul lor coleg, vicepreşedintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc. Nemuțumirile vin după ce acesta a declarat că cei din „Pro Moldova” ar fi primit „câte 150-250 mii euro pentru a părăsi fracţiunea PDM”.

Este de înțeles supărarea și frustrarea celor din PDM care s-au pomenit cu un val de critici dure la adresa lor, după ce au ales trădarea țării pentru niște funcții și pentru siguranța unui grup restrâns din conducerea formațiunii. Acuzațiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună știință pentru a decridibiliza PRO MOLDOVA. Această metodă mârșavă este folosită pentru a distrage atenția de la pactul de trădare de țară făcut cu socialiștii și președintele pro-rus Dodon”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Constatăm sporirea atacurilor calomnioase la adresa proiectului pentru oameni și țară – PRO MOLDOVA.Este de înțeles…

Geplaatst door PRO MOLDOVA op Woensdag 18 maart 2020

Reacția vine după ce, marţi, 17 martie, în cadrul unei emisiuni tv, deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc, a spus deputaţii care au părăsit Partidul Democrat pentru a se alătura grupului parlamentar condus de Andrian Candu.
„În culoarele parlamentului se vorbesc despre sume enorme de bani alocate deputaților care au plecat, este vorba despre 150 – 250 de mii de euro, plus plata lunară de 5 000 de euro pentru fiecare. Mai mult ca atât, grupul „Pro-Moldova” oferă salarii membrilor de partid care părăsesc PD. Cei care dețin funcții de președinți sau lideri locali în teriotriu primesc lunar câte 2 000 de euro. Așa vorbește lumea care pleacă”, a afirmat deputatul.
Amintim că, în data de 19 februarie, un grup de șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc PDM și vor înființa un nou grup parlamentar – „Pro Moldova”. Ulterior, acestora li s-a alăturat și deputatul Gheorghe Brașovschi, care la fel, a fost membru al PDM.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: