Guvernul Recean ar putea fi învestit mâine. Deputat PAS: „Procesul e la final”
Full Article 2 minutes read

Guvernul Recean ar putea fi învestit mâine. Deputat PAS: „Procesul e la final”

Învestirea noului Guvern ar putea avea loc, pe 14 februarie, la Parlament. Declarația a fost făcută de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian pentru Radio Moldova.

Totodată, parlamentarul a spus că majoritatea miniștrilor din Guvernul condus de Natalia Gavrilița se vor regăsi în noul cabinet condus de Dorin Recean

„Suntem acum la discuții, consultări, procesul e la final, în următoarele zile vom anunța decizia. Guvernul nou învestit va lucra în baza priorităților guvernului Gavrilița”, a menționat Radu Marian.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PAS Dan Perciun a recunoscut că schimbarea cabinetului de miniștri are legătură inclusiv cu „erodarea capitalului politic”.

„E vorba și de provocări legate de securitate și de erodarea capitalului politic și de dinamica în echipă și de răspunsul la așteptările, cel puțin, ale unei părți a electoratului”, a menționat acesta.

Dan Perciun a adresat un mesaj de mulțumire pentru mai mulți miniștri din guvernul Gavrilița.

Amintim că, pe 10 februarie, a fost anunțată demisia Nataliei Gavrilița din funcția de premier. În aceeași, zi președinta țării a semnat decretul prin care Dorin Recean a fost desemnat în funcția de prim-ministru.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: