Igor Dodon nu se lasă: „Așteptăm contracandidatul pe o platformă de dezbateri neutră”
Full Article 2 minutes read

Igor Dodon nu se lasă: „Așteptăm contracandidatul pe o platformă de dezbateri neutră”

Candidatul Igor Dodon va participa pe 12 noiembrie, la ora 20.00, la dezbateri electorale. Anunțul a fost făcut de către președintele în exercițiu, care mizează pe al doilea mandat de șef al statului, pe pagina sa de Facebook.

Dezbaterile vor fi organizate de postul public de televiziune Moldova 1.

„Sunt gata să răspund la toate întrebările adresate, să explic ce am făcut și ce vom face ca Moldova să fie țara în care vrem să trăim. Așteptăm contracandidatul pe o platformă de dezbateri neutră. Oamenii așteaptă claritate, să le fie prezentate soluții concrete, nu doar declarații și învinuiri sterile”, se arată pe pagina de Facebook a candidatului Igor Dodon.

Amintim că Igor Dodon i-a propus Maiei Sandu să participe la dezbateri publice înaintea turului II de scrutin. Deși inițail a acceptat invitația, câteva zile mai târziu, aceasta a refuzat-o. Lidera PAS a argumentat că Igor Dodon trebuie să participe la dezbateri doar cu procurorii.

Anterior, Maia Sandu l-a chemat în mod repetat pe Igor Dodon la dezbateri publice. Acesta a declarat, însă, că nu va participa la discuții în primul tur de scrutin. Prin urmare, aceasta s-a prezentat de una singură la dezbaterea la care l-a invitat pe Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: