În capitală, începând cu 1 iunie se va desfășura comerțul stradal cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie
Full Article 50 second read

În capitală, începând cu 1 iunie se va desfășura comerțul stradal cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie

În perioada 1 iunie – 31 octombrie, în capitală va fi organizat comerțul ambulant stradal cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie. Acest tip de comerț se va desfășura în zonele de odihnă a cetățenilor, pe străzile și bulevardele principale ale orașului, informează Primăria Chișinău.

În fiecare zonă va fi amplasată câte o singură unitate de comerț ambulant (rulotă, tonetă), iar în spațiile cu circulație pietonală intensă, până la trei unități de comerț ambulant.

Viceprimarul Inga Ionesii a declarat că acest gen de comerț este prevăzut doar pentru perioada estivală, urmând ca agentul economic să asigure evacuarea unității de comerț ambulant, odată cu expirarea termenului prevăzut în autorizația de amplasare.

Primăria Chișinău precizează că activitatea comercială ambulantă stradală, în sezonul estival, va fi realizată cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: