În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: ce temperaturi ne așteaptă
Full Article 40 second read

În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: ce temperaturi ne așteaptă

Republica Moldova se va afla pe 10 iunie sub cod galben de caniculă. Avertizarea a fost emisă pe 9 iunie și va fi valabilă pe întreg teritoriul țării. Potrivit meteorologilor se așteaptă temperaturi de +33°C și mai mult.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a emis o nouă avertizare meteorologică. Instituția a anunțat pentru data de 10 iunie cod galben de caniculă.

„Pe arii extinse, temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult”, au comunicat reprezentanții Serviciului.

În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: ce temperaturi ne așteaptă

Facebook/Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: