„În secunda în care țara va avea nevoie, eu voi fi acolo”. Năstase spune că viața lui de mâine dimineață „reîncepe” 
Full Article 2 minutes read

„În secunda în care țara va avea nevoie, eu voi fi acolo”. Năstase spune că viața lui de mâine dimineață „reîncepe” 

Fostul președinte al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Andrei Năstase, pe 8 mai, la Congresul formațiunii, a menționat că va rămâne mereu „la dispoziția poporului” și când cel din urmă va avea nevoie de el – „voi fi acolo”, a precizat Năstase. El a mai spus că de mâine urmează să-și dedice timpul altor activități. Totuși, fostul lider a ținut să declare că rămâne membru al Platformei.

„În primul rând, vreau să vă asigur că voi rămâne mereu la dispoziția poporului meu. În secunda în care țara va avea nevoie din nou de noi, eu voi fi acolo, în primul rând, alături de cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Alături de voi”, a spus Năstase.

La fel, el a spus că urmează să-și dedice timpul altor activități.

„De mâine, voi încerca să recuperez, alături de familia mea, parte din anii dedicați celorlalți, la fel de dragi mie. Îmi voi definitiva studiile doctorale și voi profesa ca avocat și ca apărător al drepturilor omului. Voi locui alături de toată familia mea și voi rămâne membru al acestui partid. Pot spune, într-un fel sau altul, că viața mea reîncepe de mâine dimineață”, a declarat Năstase.

Fostul lider a mai declarat că este împăcat cu el și cu deciziile luate în toți acești ani.

„Și, la final, eu, Andrei Năstase, primul vostru președinte, vă las amintire câteva cuvinte care spun totul despre ceea ce a însemnat și înseamnă, în viziunea mea, Platforma Demnitate și Adevăr: „Încearcă să schimbi în bine viața celor pe care nu-i cunoști, în așa fel încât ei să nu  cunoască cui să mulțumească! Și, în Republica Moldova va fi mai bine!” Să avem pace, să fim sănătoși. Vă respect și vă iubesc”, a spus Năstase în cadrul discursului său.

Amintim că Platforma DA și-a ales, pe 8 mai, noua conducere în cadrul Congresului formațiunii. Dinu Plângău a fost votat de majoritatea membrilor să conducă partidul.

Platforma a fost condusă, anterior, de către Andrei Năstase. Pe 13 iulie 2021, întreaga conducere a Platformei, președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: