Încă zece moldoveni au fost răpuși de infecția COVID-19, inclusiv un lucrător medical
Full Article 2 minutes read

Încă zece moldoveni au fost răpuși de infecția COVID-19, inclusiv un lucrător medical

Încă zece persoane din Republica Moldova au murit în urma infecției cu COVID-19. Datele au fost publicate pe 15 februarie. Totodată, Ministerul Sănătățiia confirmat decesul doamnei Angela Gadzina, care activa în calitate de asistentă medicală în secția ultrasonografie a Institutului Mamei și Copilului. 

Deces 3652: Bărbat de 69 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Deces 3653: Femeie de 58 ani, din r. Leova, internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces  3654: Femeie de 70 ani, din r. Călărași, internată la SR Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 3655: Bărbat de 69 ani, din din r. Călărași, internat la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces 3656: Bărbat de 63 ani, din din r. Anenii Noi, internat la SR Anenii Noi. Comorbidități: pancreatită cronică.

Deces 3657: Femeie de 65 ani, din din r. Anenii Noi, internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, diabet zaharat.

Deces 3658: Femeie de 88 ani, din r. Glodeni, internată la SR Glodeni. Comorbidități: bronhopneumonie cronică obstructive.

Deces 3659: Bărbat de 61 ani, din r. Glodeni, internat la SR Glodeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 3660: Bărbat de 63 ani, din r. Anenii Noi, internat la SR Anenii Noi. Comorbidități: pancreatită cronică.

Deces 3661: Cu profund regret anunțăm despre trecerea în neființă a dnei Angela Gadzina, care activa în calitate de asistentă medicală în secția ultrasonografie a Institutului Mamei și Copilului. Dna Angela Gadzina a fost internată la Spitalul Raional Călărași, pe 10 februarie. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și întregului colectivul al Institutului Mamei și Copilului.

Până la ziua de azi, 81 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: