Încă 11 moldoveni au fost răpuși de coronavirus. Printre victime este un felcer din Cahul
Full Article 2 minutes read

Încă 11 moldoveni au fost răpuși de coronavirus. Printre victime este un felcer din Cahul

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate încă 11  decese provocate de COVID-19. Printre victime este și un felcer din Cahul.

Deces 3414: Bărbat de 72 ani, din mun. Orhei. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 3415: Bărbat de 57 ani, din r-nul Ungheni. Internat la SR Ungheni. Comorbidități: anemie, infarct.

Deces 3416: Femeie de 83 ani, din r-nul Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3417: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3418: Femeie de 73 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Sf. Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 3419: Bărbat de 79 ani, din r-nul Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, sindrom hepato-renal.

Deces 3420: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 3421: Femeie de 75 ani, din mun.Chișinău. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3422: Bărbat de 70 ani, din R-nul Taraclia. Internat la SR Taraclia. Comorbidități: insunficiență cardiacă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3423: Bărbat de 81 ani, din r-nul Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: pancreatită cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 3424: Țezari Luchianov, în vârstă de 51 ani, care a activat timp de 31 de ani în funcția de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul. Acesta a fost transferat la data de 19 decembrie de la Spitalul Raional Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărația Sa.

Până la ziua de azi, 73 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: