Încă o plângere penală pe numele lui Popa. Filat neagă că rudele sale i-ar fi amenințat fostul avocat cu moartea
Full Article 1 minutes read

Încă o plângere penală pe numele lui Popa. Filat neagă că rudele sale i-ar fi amenințat fostul avocat cu moartea

Vladimir Filat susține că fostul său avocat Igor Popa minte atunci când spune că ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele sale. Noul avocat al liderului Partidului Liberal Democrat, Victor Munteanu, a anunțat că Vladimir Filat va depune o plângere penală în legătură cu declarațiile respective.

„Urmare a declarațiilor lui Igor Popa că acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plângere penală în legătură cu declarațiile care nu corespund adevărului privind pretinsele amenințări din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa, iar investigația penală urmează să confirme faptul că dînsul a mințit. Domnul Vlad Filat a comunicat săptămâna trecută că el nu va mai polemiza în public cu Igor Popa decât prin intermediul avocaților”, a anunțat Victor Munteanu.

Reacția vine după ce, în cadrul unei conferințe de presă, avocatul Igor Popa a declarat că a primit mesaje cu amenințări din partea „rudelor lui Vladimir Filat și a unor necunoscuți”, despre care presupune că ar fi „oamenii lui Plahotniuc”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: