Încă o scădere a prețului la carburanți: motorina coboară sub 28 lei per litru
Full Article 40 second read

Încă o scădere a prețului la carburanți: motorina coboară sub 28 lei per litru

Miercuri, carburanții se vor ieftini din nou. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că pe 27 iulie, un litru de benzină va fi cu 32 de bani mai ieftin, iar cel de motorină – cu 22. 

Agenția precizează că în iulie un litru de benzină s-a redus cu 5,53 lei/litru, comparativ cu luna iunie și motorina – cu 4,68 lei/litru.

Mâine, benzina va costa 28,37 lei/litru, iar motorina – 27,78 lei/litru.

„Ritmul descreșterilor ce se înregistrează pe parcursul ultimelor săptămâni în cadrul tranzacțiilor internaționale este reflectat direct în calculele efectuate de către ANRE în conformitate cu Legea privind piața produselor petroliere și Metodologia aprobată”, comunică Agenția.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: