Încă un copil a ajuns la spital, după ce a fost „servit” în parc cu prăjituri cu otravă pentru șobolani
Full Article 2 minutes read

Încă un copil a ajuns la spital, după ce a fost „servit” în parc cu prăjituri cu otravă pentru șobolani

Încă un copil a ajuns la spital, după ce a mâncat prăjituri otrăvite, oferite de o femeie, pe 9 aprilie, într-un parc din Tiraspol. Presa din stânga Nistrului scrie că mama copilului, care are patru ani, s-a adresat după ajutor medical, după ce a văzut știrile potrivit căreia o femeie necunoscută a împărțit dulciuri periculoase copiilor mici. Cei doi copii care au avut de suferit au fost transferați astăzi la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, a confirmat pentru NewsMaker purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu.

„În după amiaza zilei de astăzi au fost internați 2 copii cu vârsta de 2 ani și de 4 ani”, a precizat Maxim Cazacu pentru NM.

Potrivit lui, ambii copii sunt în stare de gravitate medie, în Secția de Toxicologie.

Între timp, medicii din stânga Nistrului susțin că efectele secundare după otrăvirea cu otravă pentru șobolani nu apare imediat.

Amintim că un copil de doi ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost servit în parc cu dulciuri otrăvite. Suspectă este o femeie în vârstă de 34 de ani, care se află la evidența medicului psihiatru și narcolog. Până a fi reținută, ea ar fi reușit să ofere mai multor copii dulciuri otrăvite. Cazul a avut loc la Tiraspol, pe 9 aprilie, a anunțat în ajun Ministerul de Interne nerecunoscut din stânga Nistrului. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: