Încă un lucrător medical din cadrul Institutului de Cardiologie a pierdut lupta cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

Încă un lucrător medical din cadrul Institutului de Cardiologie a pierdut lupta cu COVID-19

Felcerul-laborant Ceaglei Svetlana din cadrul Institutului de Cardiologie a decedat în urma complicațiilor de sănătate provocate de infecția cu COVID-19. Informația a fost confirmată de reprezentanții Institutului de Cardiologie pe 13 ianuarie.

„Condoleanțe familiei colegei noastre, Ceaglei Svetlana, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19. Conducerea Institutului de Cardiologie exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Svetlanei Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie in calitate de felcer-laborant peste 30 de ani,” se arată în necrologul semnat de lucrătorii medicali.

Amintim că în ultimele 24 de ore, 20 dintre pacienții testați pozitiv cu COVID-19 au murit  iar numărul total al deceselor în țara noastră a ajuns la 3176. Până la ora actuală, 68 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: