„Să-și asume răspunderea”. INSP vrea să responsabilizeze șoferii mașinilor cu numere străine pentru încălcările comise
Full Article 1 minutes read

„Să-și asume răspunderea”. INSP vrea să responsabilizeze șoferii mașinilor cu numere străine pentru încălcările comise

În decurs de o lună, 249 de șoferi cu mașini cu numere străine au fost sancționați pentru diferite încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. Datele au fost prezentate de Inspectoratul Național de Securitate Publică, pe 1 octombrie.

Potrivit oamenilor legii, în perioada menționată, în toate punctele de trecere a frontierei au fost verificate în total  6 600 de mașini.„Astfel de acțiuni de sensibilizare au scopul de a responsabiliza și conducătorii auto din diasporă care vin în vacanță, să respecte cu strictețe RCR și să-și asume răspunderea pentru încălcările comise prin achitarea amenzilor”, menționează INSP.

Activitatea a fost organizată urmare depistării celor peste 4800 de încălcări comise de către șoferii cu mașinile înregistrate în alte state, în perioada lunilor mai – august, pe teritoriul Republicii Moldova.
Amintim că șoferii mașinilor înregistrate în alte state, care vor comite încălcări în trafic pe teritoriul Republicii Moldova, pot deja fi sancționați și de către angajații Administrației de Stat a Drumurilor.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: