Învinuit că a rupt uniforma unui polițist, după care l-a luat la pumni. Un bărbat, obligat să nu părăsească Moldova
Full Article 2 minutes read

Învinuit că a rupt uniforma unui polițist, după care l-a luat la pumni. Un bărbat, obligat să nu părăsească Moldova

Un bărbat este învinuit că ar fi aplicat violența față de un polițist. Pe 16 ianuarie, procurorii anunță că a fost finalizată urmărirea penală și au expediat cauza penală în instanță de judecată. 

Cazul a avut loc pe 15 decembrie 2022, aproximativ la ora 21:35, în apropierea gospodăriei mamei bărbatului, în raionul Fălești.

Bărbatul fiind în stare de ebrietate l-ar fi bruscat pe polițist, ulterior i-ar fi deteriorat buzunarul și rupt epoletul uniformei de serviciu.

Situația, potrivit procurorilor, a avut loc în timp ce polițistul – angajat al Serviciului Supraveghere Tehnică şi Accidente Rutiere al Inspectoratului de Poliţie Făleşti documenta cauza de violență în familie în privința respectivului învinuit. Procurorii menționează că bărbatul avea ca scop să oprească activitatea de serviciu a angajatului Poliției.

Ulterior, bărbatul i-a aplicat polițistului un pumn în regiunea urechii stângi. Angajatul Poliției, potrivit raportului de expertiză judiciară, s-a ales cu vătămări corporale ușoare sub formă de traumatism cranio-cerebral cu comoție cerebrală, tumefiere la țesuturile moi ale capului și echimoză la pavilionul auricular stâng.

Învinuitul pledează nevinovat. Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, spun procurorii.

În privinţa acestuia a fost aplicată măsura preventivă – obligarea de a nu părăsi ţara.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: