Ion Ceban: „Am luat decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta MAN”
Full Article 2 minutes read

Ion Ceban: „Am luat decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta MAN”

Primarul mun. Chișinău Ion Ceban a anunțat în seara de 11 decembrie că a fost luată decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta Partidul Mișcarea Alternativa Națională (MAN).

Edilul a menționat că a avut întrevederi cu membrii grupului de inițiativă și sute de oameni care au scris cereri de aderare și stau la baza constituirii Partidului Mișcarea Alternativa Națională.

Membrii MAN sunt din diverse domenii de activitate, diverse profiluri și categorii de vârstă. Sunt cei care stau la baza creării organizațiilor de partid, de profil, de categorii de vârstă. Sunt specialiști și oameni de valoare, dedicați țării. Tot astăzi, am discutat proiectele statutului și programului partidului și am luat decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta MAN”, a scris Ceban pe Facebook.

Primarul capitalei a precizat că în curând se va desfășura Congresul Partidului MAN și vor fi depuse actele pentru înregistrare.

Amintim că primarul capitalei Ion Ceban a anunțat crearea Mișcării Alternativa Națională încă pe data de 30 decembrie 2021. La aproape un an, pe 23 august 2021, de la tribuna municipalității, Ceban a anunțat că MAN va fi o mișcare politică. Edilul de Chișinău spune că noua formațiune, care își propune a fi una pro-europeană, „va apăra interesele tuturor cetățenilor Republicii Moldova”.  


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: