Ion Ceban s-a întors la Primărie. Familia primarului a învins coronavirusul
Full Article 2 minutes read

Ion Ceban s-a întors la Primărie. Familia primarului a învins coronavirusul

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că toți membrii familiei sale au fost testați negativ la virusul COVID-19. Aceasta după ce anterior, edilul a declarat că se află în regim de autoizolare, dat fiind faptul că familia sa a fost confirmată pozitiv la COVID-19.

Anunțul că primarul a ieșit din carantină a fost făcut în data de 10 ianuarie, la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău.

„Vreau să vă anunț din start că toți membrii familiei au fost testați negativ. Suntem care la școală, care la lucru”, a precizat Ceban.

În context, edilul s-a adresat locuitorilor capitalei pentru a se imuniza împotriva virusului: „Vă doresc și dumneavoastră multă sănătate. Nu uitați să vă vaccinați, astăzi este disponibilă și doza booster pentru a trece eventual mai ușor”, a conchis primarul.

Amintim că, în data de 4 ianuarie, primarul capitalei Ion Ceban a anunțat că se află în regim de autoizolare în legătură cu virusul COVID-19. Edilul anunța că infecția a fost depistată la familia lui, pe când testul primarului „a arătat negativ”.

„În aceste zile am grijă de familie. Covidul a venit și la noi. Ieri, testul meu a arătat negativ, dar stau și eu în izolare”, a scris Ceban, pe Facebook.

În acest fel, edilul preciza că va munci de la distanță.

Anterior, primarul capitalei Ion Ceban a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul despre aceasta a fost făcut de către edil pe pagina sa de Facebook, în dimineața de 18 martie 2021. Edilul s-a tratat tratează acasă. Tot el a anunțat atunci că ceilalți membri ai familiei nu s-au infectat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: