Iurie Reniță, Ana Guțu și Anatol Vidrașcu, pe lista PUN la parlamentare. De ce s-a retras Anatol Șalaru?
Full Article 2 minutes read

Iurie Reniță, Ana Guțu și Anatol Vidrașcu, pe lista PUN la parlamentare. De ce s-a retras Anatol Șalaru?

În fruntea listei de candidați ai Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile parlamentare din 11 iulie vor fi Octavian Țîcu, urmat de  actualul deputat Iurie Reniță, fosta deputată Ana Guțu și expertul constituțional Alexandru Arseni. Declarația a fost făcută de către președintele formațiunii, în cadrul ediției din 13 mai a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Liderul PUN a precizat că a spus din start că Platforma Unionistă a formațiunii este deschisă unor personalități emblematice pentru tot spațiul românesc.

„Primul pe listă va fi liderul partidului, după care va fi domnul Reniță, doamna Ana Guțu, domnul Alexandru Arseni, domnul Ion Cobîșenco, doamna Victoria Botnari, domnul Anatol Vidrașcu, după care va fi domnul Dușciac, doamna Gorea-Costin. Și va încheia lista primilor zece doamna Doina Dabija”, a dezvăluit Țîcu.

Țîcu a mai declarat că pe lista PUN se va regăsi și Corneliu Pîntea, care este consilierul municipal al PUN.

În cadrul emisiunii, Țîcu a precizat că pe lista PUN nu se va regăsi Anatol Șalaru, fondatorul formațiunii politice pe care o conduce. Acesta s-ar fi retras din cauza unor probleme de sănătate și s-ar afla la București.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: