Joe Biden, optimist privind victoria în cursa prezidențială. Mesajul către americani
Full Article 2 minutes read

Joe Biden, optimist privind victoria în cursa prezidențială. Mesajul către americani

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, a avut vineri seara târziu a patra apariție publică de la încheierea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. De la reședința sa din Wilmington, Delaware, mesajul către americani a fost cam în aceiași termeni ca în zilele precedente: aveți răbdare, fiți calmi, vom câștiga.

„Așteptăm rezultatele finale, dar nu stăm degeaba”, a ținut să sublinieze candidatul democrat, schițându-și un profil de viitor președinte. El a arătat că împreună cu coechipiera sa, Kamala Harris, care va deveni vicepreședinte, lucrează deja și fac planuri pentru a fi pregătiți să ia primele măsuri încă din „prima zi” când vor veni la Casa Albă. Prioritatea maximă va fi combaterea pandemiei, iar pentru aceasta, Joe Biden și Kamala Harris au avut deja consultări cu specialiști, a explicat Joe Biden. Alte priorități vor fi economia, șomajul pe care l-a adus pandemia, dar și încălzirea climatică, a menționat Joe Biden.

Biden a mai spus că mizează să obțină 300 de voturi electorale, chiar dacă pentru victorie are nevoie de 270. De asemenea, el a declarat că nu va admite renumărarea voturilor, după cum insistă contracandidatul său – actualul președinte al SUA, Donald Trump.Joe

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: