La Chișinău a sosit generalul-maior Steven Edwards. Va discuta despre parteneriatul pe termen lung dintre SUA și Moldova
Full Article 50 second read

La Chișinău a sosit generalul-maior Steven Edwards. Va discuta despre parteneriatul pe termen lung dintre SUA și Moldova

Șeful Comandamentului Operaţiuni speciale din Europa (SOCEUR) al Statelor Unite, generalul-maior Steven Edwards efectuează o vizită în Republica Moldova. Informația a fost confirmată, pe 28 noiembrie, de Ambasada SUA la Chișinău.

Oficialul american se va întâlni cu ministrul Apărării, dar și alte persoane din cadrul Forțelor Armate pentru a discuta despre parteneriatul pe termen lung dintre Statele Unite și Republica Moldova.

Ambasada SUA salută sosirea la Chișinău a Generalului-maior Steven Edwards, Șeful Comandamentului Operaţiuni speciale din Europa (SOCEUR) al Statelor Unite. Pe durata vizitei sale de două zile, generalul-maior Edwards va avea întrevederi cu Ministrul Apărării și cu alte persoane de contact din cadrul Forțelor Armate ale Republicii Moldova pentru a discuta despre parteneriatul pe termen lung dintre Statele Unite și Republica Moldova”, se arată în declarația misiunii diplomatice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: